Pelliron trece lejer de Lions și își întărește poziția pe podiumul clasamentului

Victorie ușoară trecută în contul fotbaliștilor de la Pelliron, care s-au confruntat cu jucătorii echipei Lions în cea de-a 27-a etapă a Turneului Național de Minifotbal.

Galben-negrii au deschis rapid scorul în minutul 2 după o serie de pase finalizate cu succes prin șutul lui Artiom Șuleac, care a trimis mingea în plasa adversarilor.

Atacantul echipei Pelliron și-a mai trecut în cont o reușită câteva minute mai târziu printr-o construcție similară de pase din minutul 2. Confruntarea s-a mutat ulterior la mijlocul terenului, unde jucătorii celor două echipe s-au duelat minute în șir.

Ritmul a fost rupt în minutul 18, când Sergiu Calmațui a marcat pentru scorul de 3:0. Abia la acest scor, Lions a început a juca mai mult în ofensivă, reușind să pună în pericol poarta apărată de Ruslan Istrati printr-un șot ce a lovit bara transversală.

Totuși, galben-negrii au reușit să-și mărească avantajul prin hat-trick-ul lui Șuleac, care a marcat pentru 4:0 în minutul 20. Urmează un gol trecut în contul celor de la Lions, care au marcat printr-o acțiune pe cont propriu a decarului echipei. Scor la pauză – 4:1.

În a doua repriză cei de la Pelliron au intrat cam relaxați, iar Lions profită de această situație și marchează pentru 4:2, iar, ulterior, își sporesc și numărul de ocazii la poarta galben-negrilor.

Avântul celor de la Lions a fost oprit câteva minute mai târziu când șutul de la distanță al lui Maxim Pojoga a trecut milimetri de poarta adversarilor. Cei de la Lions nu mai sunt la fel de norocoși când Munteanu Ștefan marchează în minutul 32 pentru scorul de 5:2.

Nici Pojoga nu-și mai iartă adversarii și marchează pentru 6:2, iar două minute mai târziu Munteanu își trece în cont dubla, marcând pentru 7:2.

Finalul meciului este dominat de Pelliron care ia prin surprindere defensiva fotbaliștilor de la Lions printr-o avalanșă de pase, însă șuturile trec pe lângă poartă.

În cele din urmă, acțiunea finală le-a aparținut celor de la Lions, care au reușit să marcheze pe contraatac, stabilind scorul final de 7:3 pentru Pelliron.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *