Pelliron își ia revanșa în fața fotbaliștilor de la Red Devils și își întărește poziția în clasament

Confruntarea din Etapa a 33-a din cadrul Campionatului Moldovei la Minifotbal a avut o însemnătate dublă pentru Pelliron. Galben-negrii s-au întâlnit cu fotbaliștii de la Red Devils, formație ce i-a învins pe băieții noștri în semifinala Turneului Național la Minifotbal din această primăvară.

Pelliron a început meciul prin tatonarea terenului, atacând discret poarta adversarilor și verificând capacitățile de apărare a fotbaliștilor de la Red Devils. Lipsa de organizare a roșilor îi face să greșească, iar Pelliron profită, marcând în primele 10 minute de trei ori, pe contraatac.

La scorul de 2:0 pentru Pelliron, fotbaliștii de la Red Devils încearcă mai multe incursiuni pe cont propriu pe jumătatea adversă, însă poziționarea eficientă a galben-negrilor stopează ofensiva roșilor, care decid mai mult să se baricadeze în propriul care.

Chiar și așa, jocul bun de pase al fotbaliștilor de la Pelliron le permite să desfacă defensiva adversarilor, marcând pentru 4:0 în minutul 15 prin șutul lui Andrei Lupu.

Trei minute mai târziu, același joc impecabil de pase culminează cu reușita lui Ion Fuștei, care, în minutul 18, stabilește scorul de 5:0.

În repriza secundă, fotbaliștii de la Red Devils ies pe teren mult mai motivați, însă atacurile acestora nu dau rezultate. În schimb, Pelliron marchează cu sete al 6-lea gol al confruntării, după un șut plasat al lui Ștefan Munteanu din minutul 31.

Meciul continuă prin incursiunile lui Alexandru Russu, care trimite mai multe mingi periculoase în fața porții adversarilor. Chiar dacă roșii scapă cu fața curată, aceștia nu reușesc să creeze propriile faze.

Red Devils nu reușește să se apropie de poarta băieților de la Pelliron, care se arată periculoasă pe contraatac. În minutul 40, Igor Iagolnițchi trimite mingea în bară, iar 2 minute mai târziu șutul lui Veaceslav Burghelea este scos de pe linia porții de portarul roșilor.

Ofensiva galben-negrilor îi lasă descoperiți în apărare, iar Red Devils încearcă să marcheze golul de onoare. Fără rezultat, însă, întrucât portarul nostru reușește să intervină providențial.

Ultimele 5 minute sunt dominate în întregime de Pelliron, care îi invită la pressing pe cei de la Red Devils. Pe final de meci, același Ștefan Munteanu profită de ieșirea portarului advers și mai marchează un gol, stabilind scorul final de 7:0.

Astfel, Pelliron își ia revanșa în fața celor de la Red Devils cu un scor fantastic și își menține titlul de vicecampioană a competiției naționale la minifotbal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *