Pelliron învinge echipa Avia Invest într-un meci strâns, cu un joc frumos al ambelor echipe

În etapa a 32-a din cadrul Campionatului Național de Minifotbal s-a disputat meciul dintre Pelliron și Avia Invest. Chiar dacă pe cele două echipe le despart trei poziții în clasament, fotbaliștii au făcut un meci puternic, jucat frumos pe contre cu multe ocazii la poartă.

Galben-negrii au început meciul în forță, atacând pozițional poarta adversarilor. După o bună posesie a balonului, în minutul 2 Maxim Tataru i-a pe cont propriu finalizarea unei acțiuni ofensive și trimite mingea periculos pe lângă buturile celor de la Avia Invest.

Trei minute mai târziu, albaștrii încearcă să surprindă defensiva Pelliron pe flancul drept, însă centrarea este respinsă de Alexandru Russu, care îndepărtează pericolul din propriul careu.

Timpul se scurge jucându-se pe contre, fotbaliștii ambelor echipe făcând un joc frumos la centrul terenului cu pase scurte și interceptări datorită bunelor poziționări a mijlocașilor defensivi.

Jucătorii de la Pelliron încearcă să-i surprindă pe adversari cu șuturi de la distanță, însă portarul echipei Avia Invest este la datorie, iar tabela rămâne intactă. Drept replică, în minutul 12, albaștrii expediază un șut de la marginea careului, însă Ruslan Istrati reacționează prompt, lansând, din nou, un contra-atac.

Poziționarea mai ofensivă a galben-negrilor dă roade în minutul 16, când șutul bine plasat al lui Ion Fuștei găsește plasa porții adversarilor. Pelliron conduce cu 1:0, iar Avia Invest pare să-și piardă din concentrare.

În repriza a doua, albaștrii încearcă să atace mai agresiv, însă Pelliron își menține bine pozițiile în apărare și chiar reușesc să construiască atacuri pozționale.

Minutul 30 îi găsește pe fotbaliștii Avia Invest în atac. Aceștia expediază o serie de șuturi spre poarta galben-negrilor, însă băieții noștri reușesc să păstreze avantajul.

Pelliron încearcă să construiască atacuri poziționale, însă defensiva Avia Invest nu-i lasă prea mult să se apropie de careu, reușind, de cele mai multe ori, să treacă în contr-atac chiar de la mijlocul terenului.

În minutul 40 Avia Invest putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însă mingea lovește bara. Din acest moment și fotbaliștii de la Pelliron au început să pună mai multă presiune pe defensiva adversarilor, care lasă mai multe breșe de care încearcă să profite galben-negrii.

Jocul bun de pase al celor de la Pelliron îi fac pe fotbaliștii de la Avia Invest să cedeze chiar pe finalul meciului, când Ștefan Munteanu marchează pentru 2:0, stabilind scorul final al confruntării.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *