Pelliron învinge detașat fotbaliștii OMD și își întărește poziția în clasament


Scor de poveste în etapa a 31-a din Campionatul Național la Minifotbal. Pelliron trece de OMD, marcând tocmai 11 reușite fără să primească gol.

Galben-negrii au marcat o medie de 1 gol la fiecare 5 minute, după ce au reușit să deschidă scorul în minutul 6, prin șutul lui Alexandru Russu, care și-a trecut în cont un hat-trick prin golurile marcate ulterior în repriza secundă (min. 40 și 46).

Încercările fotbaliștilor OMD de a reduce din handicap au eșuat de fiecare dată, reușind să fie periculoși doar în câteva ocazii de la marginea careului advers. Pelliron, însă, a reușit să construiască atât atacuri poziționale, cât și să marcheze pe contraatac, prinzându-i pe picior greșit pe adversari.

În minutul 19 al confruntării apărarea celor de la OMD a greșit irecuperabil deviind în propria poartă o centrare a fotbaliștilor de la Pelliron, autogolul făcând ca tabela de marcaj să indice scorul de 3:0.

Buna organizare a galben-negrilor a fost răsplătită și prin reușitele lui Artiom Șuleac și Andrei Lupu, care și-au trecut numele în rândul marcatorilor cu câte o dublă, iar cei care au completat avalanșa de goluri au fost Igor Iagolnițchi (min. 11), Veaceslav Burghelea (min. 37) și Maxim Tataru (min. 41) cu câte o reușită.

Ofensiva Pelliron a fost și cea mai bună apărare a galben-negrilor, care au făcut ca poarta apărată de Ruslan Istrati să fie impenetrabilă până la sfârșitul meciului.

11:0, scor final în favoarea Pelliron, care își păstrează poziția de viccecampioană în clasamentul competiției națion ale la minifotbal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *