Noi victorii, noi competiții și noi motive de mândrie pentru Brokerul Pelliron și compania Double Case din partea clubului Altair

În cadrul unei noi competiții desfășurate la Chișinău, clubul de sportivi Altair, condusă de domnul Iurie, a reuști performanța de a lua medalii pe toate cele trei categorii, aur, argint, bronz dar și mențiuni foarte importante.

Copii au fost și sunt instruiți excelent, pentru a ocupa locuri de frunte, iar acest lucru se  vede de fiecare dată când aceștia urcă pe podiumul de premiere.

Brokerul Pelliron și compania Double Case, la fel au fost prezenți la aceste competiții și îi susține în continuare, și se bucurându-se de fiecare realizare lor.

„Este un succes al lor și un rezultat remarcabil. De altfel, ca de fiecare dată, cei din clubul de Taekwon-do Altair, sunt cei mai buni și mai iscusiți sportivi din capitală” a ținut să menționeze directorul companiei  Double Case, Eugen Chiriac.

Sportivii clubului Altair, sunt cu adevărat printre primii în Capitală și nu numai, aceștia reușind totuși să ocupe locuri de frunte și înafara țării noastre la diverse competiții sportive și campionate internaționale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *