Meci cât o finală! Pelliron învinge liderul Turneului Național de Minifotbal – Arsenal cu scorul de 4:1

Dispută fabuloasă în etapa a 26-a a Turneului Național de Minifotbal unde s-au întâlnit reprezentativele Pelliron, clasată pe locul 3, și Arsenal, care ocupă primul loc în clasament. Conștienți de valoarea adversarilor, fotbaliștii ambelor echipe au început meciul calm, construind atacuri poziționale.

Fotbaliștii de la Pelliron au fost puțin mai incisivi, apropiindu-se periculos de poarta celor de la Arsenal, fiecare atac finalizându-se cu șuturi spre poartă, în timp ce buturile apărate de Ruslan Istrati nu au fost amenințate.

Presiunea pusă de galben-negri pe adversari dă roade în minutul 15 prin golul marcat de Alexandru Rusu, după o serie de erori comise de Arsenal. Prinși în dezavantaj, aceștia încearcă să recupereze pe finalul primei reprize, însă Pelliron plimbă mai bine mingea pe teren, iar în minutul 24 galben-negrii își dublează avantajul prin șutul lui Maxim Pojoga.

După pauză, Arsenal produce mai multe schimbări în componența echipei și atacă agresiv în jumătatea băieților de la Pelliron, care se apără cu succes.

Între timp, terenul pe care se disputa meciul dintre Pelliron și Arsenal a fost înconjurat de fani, suscitând interes maxim printre cei prezenți la competiție. Aceștia au fost atrași de ritmul și caracterul disputei dintre prima și a treia echipă a turneului de minifotbal.

În următoarele minute fotbaliștii oferă spectacol spre bucuria celor prezenți la meci. Pressingul făcut de Arsenal dă roade în minutul 30 , când marchează pentru scorul de 2:1. Însă bucuria acestora nu durează mult, pentru că câteva clipe mai târziu, același Maxim Pojoga readuce avantajul de două goluri pentru Pelliron printr-un șut bine plasat.

Tabela de marcaj indica scorul de 3:1 pentru Pelliron, iar meciul continua într-un ritm alert. Marile ocazii trec în contul galben-negrilor, care mai puteau marca încă cel puțin două goluri pe durata reprizei secunde, însă Arsenal scapă ca prin urechile acului.

Prima clasată a campionatului atacă cu tot efectivul în jumătatea adversă, însă fără rezultate notabile. În ultimele minute ale meciului, căpitanul echipei Pelliron, Andrei Lupu, profită de ieșirea portarului din careu și marchează de pe propria linie defensivă în vinclul advers, stabilind scorul final de 4:1 în uralele spectatorilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *