Întoarcere spectaculoasă de scor, reușită de Pelliron împotriva Codru Lozova

Senzație în meciul etapei a 24-a din cadrul Turneului Național de Minifotbal, Seria A. Pelliron a reușit să schimbe soarta partidei în care au fost conduși cu scorul de 2:0 pe durata primei reprize disputate contra fotbaliștilor de la Codru Lozova.

Chiar dacă galben-negrii au început meciul într-un ritm alert, scorul a fost a fost deschis de către fotbaliștii Codrului chiar în debutul meciului, după ce au profitat de o breșă în defensiva adversarilor.

În următoarele minute Pelliron ia cu asalt jumătatea adversă a terenului, iar în minutul 8 au avut o ocazie monumentală de a restabili egalitatea, însă șutul expediat de Alexandru Rusă trece alături de poartă. Așa cum ocaziile se răzbună, două minute mai târziu Codru Lozova își dublează avantajul în urma unei lovituri libere din apropierea careului.

Meciul a continuat cu tatonări și atacuri poziționale din partea ambelor echipe, fără a înregistra schimbări pe tabela de marcaj. La pauză, Pelliron era condusă cu 2:0, iar fanii Codrului celebrau victoria primei reprize.

Partea secundă a meciului a început printr-o ploaie de ocazii trecute în contul galben-negrilor. Rezultatul vine șapte minute mai târziu când Ion Fustei reduce din avantajul echipei din Lozova printr-un șut plasat la colțul lung.

Două minute mai târziu Sergiu Calmațui restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, iar fotbaliștii susținuți de Eugen Chiriac de la Double Case parcă prind aripi.

La următorul atac Codru a fost prinsă pe picior greșit, marcând în propria poartă după centrarea lui Maxim Pojoga de pe flancul drept, aducând echipa Pelliron în avantaj.

Același Pojoga și-a asumat o acțiune pe cont propriu câteva minute mai târziu și a reușit să marcheze pentru 4:2. Din acest moment, atacurile galben-negrilor au devenit mult mai calculate, fotbaliștii construind meticulos fiecare acțiune ofensivă.

Printr-o serie de pase scurte, Pelliron ajunge în fața porții marcând pentru 5:2 prin reușita lui Sergiu Calmațui. În următoarele minute galben-negrii au dominat în totalitate printr-un joc de pase superb.

Cu 5 minute înainte de final, Maxim Pojoga își mai trece în cont o  reușită, stabilind scorul final de 6:2 împotriva echipei Codru Lozova.

Astfel, după această confruntare, Pelliron mai obține 3 puncte în clasament, păstrându-și locul pe podium, fiind devansată doar de Arsenal și MoldProgress cu câte 2 și 1 punct diferență, respectiv.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *