Duelul campionilor: Meci strâns între Pelliron și Moldprogres în Etapa a 29-a din Campionatul Național la Minifotbal

Cel mai important meci al Etapei 29, seria A, din Campionatul Moldovei la Minifotbal s-a disputat între Pelliron și Moldprogres, clasate pe locurile 3 și 2 în tabelul principal al competiției.

Confruntarea a început calm, cu atacuri poziționale din partea ambelor echipe și tatonări la mijlocul terenului. După ce jucătorii au început să se cunoască mai bine, la ofensivă a ieșit FC Pelliron, care a dat dovadă de schimburi de pase bine închegate, culminând cu șuturi ce au dat emoții defensivei Moldprogres.

Munca galben-negrilor a fost răsplătită în minutul 11 prin reușita lui Artiom Șuleac. Pelliron a continuat atacurile periculoase la poarta adversarilor, însă câteva minute mai târziu Moldprogres reușește să egaleze pe contraatac.

După restabilirea egalității pe tabela de marcaj, fotbaliștii au ocupat mijlocul terenului unde s-au tatonat reciproc, meciul continuând fără faze notabile. Finalul primei reprize i-a prins pe cei de la Moldprogres în ofensivă, însă Pelliron a reușit să se apere exemplar. Scor la pauză – 1:1.

În cea de-a doua parte a confruntării Pelliron a pus stăpânire pe meci, jucând agresiv pe semi-cerc în jumătate adversă, însă golul se lasă așteptat. Timpul se scurge, iar cei de la Moldpregres încearcă să pună presiune pe apărarea galben-negrilor printr-o serie de șuturi slabe la poarta apărată de Ruslan Istrati.

Spre minutul 40 al întâlnirii fotbaliștii oferă mai mult spectacol, reușind să se apropie periculos de poarta adversarilor. Șansa este de partea celor de la Moldprogres, care reușesc să scape ca prin minune de șuturile galben-negrilor, care au trimis mingea ba în bară, ba pe lângă poartă.

Avalanșa de rateuri culminează cu șansa trecută în contul lui Andrei Lupu, care după o țesătură de pase ca la carte s-a trezit cu mingea la marginea careului advers. Șutul acestuia a șters vinclul porții adverse, însă tabela de marcaj a rămas neschimbată.

Ultimul atac le-a aparținut fotbaliștilor de la Moldprogres, care ratează golul după un atac bun condus pe partea stângă, însă meciul se încheie cu scorul de 1:1, câte un punct în campionat obținând și cele mai bune echipe ale competiției.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *